Gratis verzending boven 9,90 €

Pennen

Laat je woorden en creativiteit de vrije loop met onze collectie prachtige pennen en potloden! Hier vind je pennen in elke kleur van de regenboog; met uitwisbare inkt, zowel als markeerstiften en fineliners voor die kleine details. Combineer er meerdere om uw planning een kleurcode te geven, vul trackers in mbt. je stemming of teken en schrijf gewoon naar hartenlust.

Welke pen moet je kiezen?

De populaire Frixion Clickers van Pilot zijn comfortabele pennen met uitwisbare inkt. De perfecte basis om te starten, of je nu meestal tekent of schrijft. Markeerstiften zijn, afgezien van het markeren natuurlijk, geweldig om grotere oppervlakken met kleur te vullen. Als je je lijnen extra dun wilt hebben, bevelen we onze fineliners aan! Ze combineren allemaal prachtig met elkaar en zijn getest in onze planners en notitieboekjes om kwaliteit te garanderen en er zeker van te zijn dat er geen doordringing is bij normaal gebruik.
ONTDEK

Inspiratie

Wil je onze pennen in actie zien, of ben je op zoek naar inspiratie hoe meer kleuren op te nemen in je planning? Volg ons op Instagram @sotypicalme
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Meer te ontdekken

So Typical Me
usercartearth