Gratis standaard verzending

Stickers

Ontdek onze collectie stickers die je planning nog aangenamer maken! Of je nu een explosie van kleuren, fantastische holo-stickers of iets subtielers wil, wij hebben wat jij wil!

Filter
Kleur

Filter by

Type

Gebruik stickers in je agenda

Stickers kunnen zowel praktisch als decoratief zijn! Gebruik ze om je planning overzichtelijker te maken, wat kleur in je leven te brengen of gewoon omdat ze je blij maken! Het hoeft echt niet ingewikkelder te zijn!
ONTDEK

Hier zijn drie suggesties voor hoe je stickers kunt gebruiken in je dagelijks leven

1. Geef je verschillende taken een kleurcode met stickers en pennen. Zo krijg je een gemakkelijk en snel overzicht van wat moet gedaan worden en kan je identificeren wanneer er te veel van iets is dat je gestrest maakt.

2. Hou je van het idee van die creatieve bullet journaling spreads die je hebt gezien, maar het ontbreekt je de tijd en het geduld om de jouwe te maken zo Pinterest-perfect als waar je van droomt? Een op maat gemaakte planner met BuJo-thema lay-out samen met mooie stickers zal zelfs de slechtste handschriftvaardigheden redden!

3. Betrek het hele gezin erbij! Stickers maken alles makkelijker. Zelfs onze kleintjes kunnen mee denken in de planning en zich erbij betrokken te voelen.
Stickers hos So Typical Me

Meer te ontdekken

So Typical Me
usercartearth