Gratis standaard verzending

Met een passie voor kwaliteit

De beste agenda wordt door jou gemaakt
De beste agenda is uniek voor jou. Dus Typical Me is een tool waarin we veel creatieve opties samenbrengen, zodat jij gemakkelijk de agenda kunt samenstellen die past bij jouw levensstijl, dromen en doelen.

Wij zijn een onderdeel van Burde Publishing AB en we houden van grafisch ontwerp en vers bedrukt papier. Burde is al 30 jaar de toonaangevende agendafabrikant in de Scandinavische landen. De bedrijven in Småland creëren goed design en kwaliteitsproducten die dagelijks miljoenen mensen inspireren en faciliteren. Alles, van productontwikkeling en grafisch ontwerp tot de productie van agenda's vindt hier plaats.

Wij combineren geschiedenis en trots met de nieuwste technologie en de trends van morgen.
In de boekbinderij, bijvoorbeeld, vinden we Toni, die hier al sinds de jaren 90 werkt. Mensen met professionele trots die ervoor zorgen dat elk product dat het bedrijf verlaat van de hoogste kwaliteit is.

Omdat elke So Typical Me-agenda uniek is, wordt hij met de hand gebonden.

Een waar vakmanschap van begin tot eind.
Onze ontwerpster Annie en het productontwikkelingsteam hebben de lay-outs gecreëerd waaruit je kunt kiezen in onze tool. Zij is ook de ontwerpster van het stijlvolle tasje waarin je agenda wordt geleverd.

De details zijn net zo belangrijk als het geheel en wij helpen je graag bij het samenstellen van je droomagenda.

Duurzaamheid staat centraal bij alles wat wij doen en wij proberen ons voortdurend te verbeteren.

Forests for all forever
FSC® staat voor Forest Stewardship Council en is een onafhankelijke, internationale organisatie die zich inzet voor een ecologisch verantwoord en duurzaam beheer van de bossen in de wereld. Duurzaam bosbeheer betekent dat de gebruikte bossen worden geteeld en geoogst volgens FSC-richtlijnen die zowel het milieu als de plaatselijke gemeenschap ten goede komen. Dus als je het FSC-logo op onze agenda's ziet, kun je er zeker van zijn dat het een duurzaam product is!

De So Typical Me-agenda's hebben ook het Scandinavische zwaanmilieukenmerk. Je zult dus zowel het FSC- als het zwaanlogo in de agenda's aantreffen.

Burde Publishing is FSC® gecertificeerd sinds 2011. FSC®

Met een persoonlijke weekagenda of notitieboek, de keuze ligt bij jou

Omslag
Spiraal en elastisch koord
Lay-out
Inhoud
Extra inhoud
Startdatum
Nu maken
So Typical Me
usercartearth