Gratis standaard verzending

Veelvoorkomende vragen en antwoorden

Waarom een eigen agenda maken?
De beste agenda is de agenda die je zelf maakt. Met een gepersonaliseerde agenda van ons hebt je een metgezel op maat, klaar voor de uitdagingen van het leven. Vul je agenda met de ingrediënten die je nodig hebt!
Waar worden de agenda's gemaakt?
So Typical Me is onderdeel van Burde Publishing AB, al 30 jaar de grootste agendaproducent in Scandinavië. Alle agenda's van So Typical Me worden in Zweden gemaakt en verzonden vanuit Burde in Växjö. Elke agenda wordt samengebonden met jouw keuzes en het werk wordt met de hand gedaan en op kwaliteit gecontroleerd door ons ervaren personeel.
Welke maten hebben jullie?
We hebben de twee meest voorkomende maten, d.w.z. A5 (148x210 mm) en A6 (105x148 mm). De voor- en achterzijde worden beschermd door PP plastic dat enkele millimeters groter is dan het papier.
Kan ik kiezen wanneer de agenda begint?
In de tool kies je de startmaand van je agenda. Je betaalt dus nooit voor maanden die voorbij zijn!
Hoe betaal ik?
Bij het afrekenen kunt u kiezen tussen PayPal, Klarna kaartbetaling of Klarna factuur.
Hoe lang duurt het voor de agenda aankomt?
Je bestelling wordt binnen een week door ons per PostNL in jouw brievenbus bezorgd. Je ontvangt een e-mail zodra het pakket ons verlaat. Gewoonlijk duurt de levering 3-6 werkdagen.
Wat krijg ik bij mijn bestelling?
Naast je mooie So Typical Me-agenda, krijg je ook een uitneembare liniaal (kan gebruikt worden als bladwijzer) en een stickervel met 305 stickers om je planning nog leuker en beter te maken. De A5-agenda wordt ook geleverd met een plastic hoesje.
Zullen mijn zelf geüploade afbeeldingen er goed uitzien als ze afgedrukt zijn?
Als je een afbeelding van hoge kwaliteit uploadt, zal het er geweldig uitzien. Ons programma waarschuwt je als het denkt dat je afbeelding een te lage resolutie heeft.
Welk papier zit er in de agenda?
Hoge kwaliteit 110 grams Amber Graphic van Arctic Paper.
Hoeveel pagina's telt de agenda?
De agenda bevat 150 pagina's. 4 bladzijden bestaan uit de omslag, 36 bladzijden zijn optionele schutbladen en de overige bladzijden zijn de agenda.
Kan ik de aankoop van de agenda annuleren?
Zodra je je aankoop hebt gedaan, wordt je bestelling direct afgedrukt voor een snelle levering. Helaas kunnen wij daarom geen individuele bestelling tegenhouden of je agenda verkleinen. Aangezien de agenda gepersonaliseerd is, is er geen recht op teruggave of herroeping.
Waarom heb ik geen orderbevestiging of andere e-mail ontvangen?
Als de aankoop is geslaagd, wordt onmiddellijk een orderbevestiging verzonden. Als je geen e-mail ontvangt, controleer dan de prullenbak in je mail. Anders kun je altijd contact opnemen met onze support.

Met een persoonlijke weekagenda of notitieboek, de keuze ligt bij jou

Omslag
Spiraal en elastisch koord
Lay-out
Inhoud
Extra inhoud
Startdatum
Nu maken
So Typical Me
usercartearth